Duminică va avea loc premiera celui de-al doilea sezon Batwoman, cu Javicia Leslie în rolul principal

  • Premiera sezonului 2 din Batwoman va avea loc duminică
  • Javicia Leslie este prima Batwoman de culoare
  • Leslie a mai jucat în producţiile God Friended Me, The Family Business şi Always a Bridesmaid
270 afișări
Imaginea articolului Duminică va avea loc premiera celui de-al doilea sezon Batwoman, cu Javicia Leslie în rolul principal

Dacă sfârşitul primului sezon din Batwoman te-a lasat cu sufletul la gură, vestea bună este că mâine are loc premiera celui de-al doilea sezon.

După ce Ruby Rose a renunţat la rolul principal, Javicia Leslie va prelua pelerina de super eroină. Fanii seriei abia aşteaptă să vadă debutul primei actriţe de culoare din acest rol. Producătorii seriei au anunţat că rolul va fi total diferit de vechea Batwoman.

Chiar dacă Rose a părăsit producţia, ea şi-a exprimat public admiraţia faţă de cea care i-a luat locul, printr-o postare pe Instagram. Primul episode este intitulat „Whatever Happened to Kate Kane ?”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici