Fortnite încheie un capitol important. Când va debuta următoarea versiune?

  • Capitolul 2 din Fortnite s-a încheiat pe 4 decembrie
  • Capitolul 3 va debuta pe 7 decembrie, pe o nouă insulă
  • Jucătorii din China vor avea interdicţie să joace Fortnite din următorul capitol
2465 afișări
Imaginea articolului Fortnite încheie un capitol important. Când va debuta următoarea versiune?

Sursa foto: profimedia

Epic Games a anunţat cu câteva zile în urmă că va încheia capitolul 2 pe 4 decembrie la Fortnite, la unul dintre cele mai jucate jocuri video de pe console, computere şi telefoane mobile. Jucătorii din toată lumea au fost rugaţi să intre cu 30 minute înainte de stingerea serverelor. Motivul? Trebuia să o distrugă pe Regina Cubului într-o confruntare finală.

Capitolul 1 din Fortnite, care a avut 10 sezoane, a avut meciurile Battle Royale pe insula Atena, începând din data de 25 octombrie 2017.

De-a lungul celor 10 sezoane, jucătorii au învăţat cum să construiască fortăreţe, cum să-şi personalize armele şi costumele, iar harta s-a modificat şi s-a extins de la un sezon la altul, adăugând noi tipuri de climă şi relief. Thanos din universul Marvel şi-a făcut vizibilă prezenţa, iar jucătorii au avut oportunitatea să-i colecteze Infinity Stones, folosind armele supereroilor Marvel. La finalului capitolului, întreaga insulă a fost înghiţită de o gaură neagră pe 13 octombrie 2019, iar serverele jocului au încetat să funcţioneze timp de 2 zile.

Capitolul 2 a debutat pe 15 octombrie 2019, pe insula Apollo şi a curpins 8 sezoane. În acest capitol, insula a fost devastată de Galactus. Dar după ce jucătorii l-au învins pe devoratorul cosmic cu ajutorul lui Iron Man,Thor şi Wolverine, s-au întors la luptele lor obişnuite, dar au mai şi dansat la concertele live organizate chiar de legendarii artişti Ariana Grande şi Travis Scott în forma lor digitală. Cu alte ocazii s-au costumat în răufăcătorii din Brigada Sinucigaşă.

Capitolul 3 va începe pe 7 decembrie 2021(conform unor zvonuri, noua insulă se va numi Artemis), dar de această dată cu mai puţini jucători. Jucătorii din China au interdicţie să mai joace jocul din cauza noilor legi impuse de regimul comunist pentru a limita dependenţa minorilor de jocurile video. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici