Harry şi Meghan Markle, excluşi din familia regală britanică şi la celebrul muzeu Madame Tussauds

  • Harry şi Maghan au renunţat la îndatoririle regale pentru a-şi construi noi cariere independente în SUA.
  • O serie de documentare de televiziune despre probleme de sănătate mintală, creată de Harry, va avea premiera pe serviciul de streaming Apple TV +..
  • Cuplul a a semnat acorduri pentru livrarea şi producerea de conţinut pentru Netflix, Spotify şi Apple.
899 afișări
Imaginea articolului Harry şi Meghan Markle, excluşi din familia regală britanică şi la celebrul muzeu Madame Tussauds
La un an după ce au renunţat la  îndatoririle regale pentru a se muta la Los Angeles, muzeul Madame Tussauds a decis să mute figurlle de ceară ale lui Harry şi soţiei sale, Meghan, de la secţiunea dedicată familiei regale britanice în zona vedetelor de la Hollywood, relatează Reuters.
 
Cuplul a renunţat la îndatoririle regale pentru a-şi construi noi cariere independente de cealaltă parte a Atlanticului şi de atunci au semnat acorduri pentru livrarea şi producerea de conţinut pentru Netflix, Spotify şi Apple.
 
Astfel, figurile de ceara alui lui Harry şi Meghan au fost mutate din secţiunea dedicată familiei regale britanice în cea a celebrităţilor, a precizat muzeul Madame Tussauds, joi.
 
Harry şi Meghan au fost mutaţi în alte zone - Madame Tussauds Londra a mutat figura prinţului Harry şi a lui Meghan Markle la locul lor nou-nouţ din zona Awards Party pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore la Hollywood,” a spus Madame Tussauds într-un comunicat, referindu-se la fosta locuinţă din Marea Britanie a cuplului, Frogmore Cottage.
 
În această lună, o serie de documentare de televiziune despre probleme de sănătate mintală, creată de Harry şi regina show-ului american, Oprah Winfrey, va avea premiera pe serviciul de streaming Apple TV +.
 
Pentru a-şi promova viitoarea serie, Harry a apărut în podcastul „Armchair Expert” găzduit de actorul american Dax Shephard şi a comparat viaţa din familia regală cu „Truman Show”, un film despre un bărbat care, fără să vrea, a crescut ca personaj central într-un reality show de televiziune popular la nivel mondial.
 
Acesta a  mai dezvăluit că atunci când a început să iasă cu Meghan Markle se întâlneau într-un supermarket pentru a evita să fie fotografiaţi de paparazii, bucurându-se însă de mai multă libertate după ce s-au mutat în California cu fiul lor Archie.
 
„Locuind aici, acum, pot să ridic capul şi, de fapt, nu mă simt diferit, poţi să te plimbi simţindu-te puţin mai liber”, a spus el.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici