Jude Law a renunţat la tatuajul dedicat fostei soţii, de care s-a despărţit în urmă cu 17 ani FOTO

  • Jude Law a renunţat la tatuajul dedicat fostei soţii, de care s-a despărţit acum 17 ani.
  • Textul dedicat lui „Sadie cea sexy„ a fost înlocuit cu un peşte albastru.
  • Şi Johnny Depp şi Angelina Jolie şi-au modificat tatuajele dedicate fostelor relaţii.
773 afișări
Imaginea articolului Jude Law a renunţat la tatuajul dedicat fostei soţii, de care s-a despărţit în urmă cu 17 ani FOTO

Jude Law a renunţat la tatuajul dedicat fostei soţii

Jude Law spune despre el că este stabil şi plictisitor. Trebuie să ştii că este atât de stabil încât, deşi s-a despărţit de actriţa Sadie Frost în urmă cu 17 ani, abia de curând a renunţat la tatuajul pe care i l-a dedicat.

Textul original tatuat pe braţul stâng, un vers din piesa The Beatles „Sexy Sadie”, a fost înlocuit de curând cu un mare peşte albastru. Law şi Frost s-au căsătorit în 1992, au divorţat în 2003, şi au împreună trei copii. Starul britanic, celebru şi pentru că a înşelat-o pe actriţa Sienna Miller cu bona copiilor lui, se pregăteşte să devină tată pentru a şasea oară, cu cea care îi este soţie de un an, Phillipa.

Printre vedetele care au decis să îşi modifice tatuajele inspirate de foste relaţii se numără Johnny Depp, care a făcut-o chiar de două ori, cu cele dedicate Winonei Ryder şi lui Amber Heard. Iar Angelina a modificat numele lui Billy Bob Thornton în coordonatele locurilor unde i s-au născut copiii.

 

FOTO ALL: dailymail.co.uk

FOTO ALL: usmagazine.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici