Kim Kardashian, criticată pentru că a cumpărat un colier al Prinţesei Diana

Kim Kardashian este noul proprietar fericit al unui colier din anii 1920, care a fost purtat de Diana, Prinţesa de Wales, în anii 1980. N-a durat mult să primească critici de la fani pe social media.

1134 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian, criticată pentru că a cumpărat un colier al Prinţesei Diana

Instagram - Kim Kardashian, sursa Foto -COURTESY OF SOTHEBY'S

Crucifixul Attallah a fost scos la vânzare la Sotheby's din Londra, ca parte a vânzărilor sale regale de miercuri. A fost cumpărat pentru prima dată de omul de afaceri Naim Attallah în anii 1980.

De-a lungul prieteniei sale cu prinţesa Diana, i-a împrumutat colierul ​​de mai multe ori.

Moşia lui a fost cea care a scos obiectul la licitaţie.

Patru oameni s-au întrecut într-un război de licitaţii, iar starul de televiziune reality din SUA a câştigat licitaţia după doar cinci minute.

Kim Kardashian a plătit 163.800 de lire sterline pentru crucifix, cu mult mai mare decât estimarea lui Sotheby's de 80.000 lire sterline.

Crucea de ametist este un pandantiv din anii 1920 al designerului de bijuterii de lux Garrard şi prezintă pietre mari de ametist, cu diamante de 5,2 carate.

La Gala Met de anul trecut, ea a purtat o rochie a lui Marilyn Monroe pe care a împrumutat-o de la Ripley's Believe It or Not! muzeu.

Rochia a fost purtată de Monroe în timpul spectacolului la care i-a cântat "La mulţi ani" preşedintelui american John F Kennedy în 1962, potrivit BBC

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici