Kylie Minogue este mai îndrăgostită ca oricând. Cine o face fericită pe artista de 52 de ani

  • Kylie Minogue şi Paul Solomons sunt tot mai îndrăgostiţi
  • Paul a cucerit-o pe artista australiană prin implicare şi afecţiun
  • Kylie Minogue a lansat în urmă cu o zi piesa „Magic”, o poveste despre iubirea ei
960 afișări
Imaginea articolului Kylie Minogue este mai îndrăgostită ca oricând. Cine o face fericită pe artista de 52 de ani

Kylie Minogue este mai îndrăgostită ca oricând

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue trăieşte o poveste de iubire alături de Paul Solomons. Kylie spune că el este alesul.

Artista şi Directorul de Creaţie al revistei britanice GQ s-au cunoscut la începutul anului 2018, când nişte prieteni au insistat să le facă cunoştinţă. Kylie spune că Paul este foarte afectuos şi implicat. Cântăreaţa s-a confruntat cu probleme de sănătate în octombrie 2018, iar în aceeaşi perioadă Paul i-a fost alături necondiţionat.

„Îi pasă de lumea mea, de fanii mei, însă cel mai mult îi pasă de mine. Cine spune că nu poţi să fii romantică şi la o vârstă mai înaintată? Mai ales dacă ai găsit marea dragoste”, a vorbit artista pentru un site de ştiri britanic.

Kylie Minogue are 52 de ani iar cei doi şi-au confirmat relaţia la începutul acestui an. În 2017 artista s-a despărţit de Josua Sasse, cu care a fost logodită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici