Mădălina Ghenea, mesaj pentru naţionala Italiei: ”Mândră că am lucrat cu tine, căpitane!”

  • Mădălina Ghenea a transmis un mesaj după victoria Italiei la EURO 2020
  • Modelul l-a felicitat pe căpitanul Italiei, Giorgio Chiellini
  • Ghenea şi Chiellini au colaborat de mai multe ori
3998 afișări
Imaginea articolului Mădălina Ghenea, mesaj pentru naţionala Italiei: ”Mândră că am lucrat cu tine, căpitane!”

Sursa foto: Mediafaxfoto

Cel mai cunoscut model român din Italia, Mădălina Ghenea, s-a bucurat nespus de mult după victoria Italiei la Euro 2020. Ea a postat pe Instagram un colaj cu căpitanul echipei naţionale, Giorgio Chiellini, cu care a avut ocazia să lucreze împreună de mai multe ori.

Pe lângă amintirile pe care le are cu "bestia azzurri", Mădălina le-a arătat fanilor cum se descurcă cu mingea de fotbal.

”Mândră că am lucrat cu tine, căpitane. Roberto Mancini, foarte bine domnule.”, a scris Mădălina în postare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici