Organizatorii premiilor Zmeura de Aur retrag „premiul” câştigat de Bruce Willis

Organizatorii premiilor Razzie („Zmeura de Aur”), care recompensează cele mai proaste filme ale anului, au anulat recenta „onoare" pe care i-au acordat-o actorului Bruce Willis, după anunţul privind problemele de sănătate ale acestuia.

5851 afișări
Imaginea articolului Organizatorii premiilor Zmeura de Aur retrag „premiul” câştigat de Bruce Willis

Sursa Foto- Captura din trailerul filmului Cosmic Sin

Miercuri, familia lui Bruce Willis a dezvăluit că acesta suferă de afazie, o tulburare cerebrală.

Şefii ceremoniei au declarat că este „nepotrivit” să acorde premii celor ale căror afecţiuni medicale le-ar fi putut afecta performanţele.

Organizatorii au declarat că au ajuns la această decizie după „multă gândire şi consideraţie". „Dacă starea de sănătate a unei persoane este un factor care influenţează luarea deciziilor şi/sau performanţa sa, recunoaştem că nu este adecvat să îi acordăm un Razzie", au precizat aceştia.

Willis, cu 8 nominalizări, primise premiul pentru „cea mai proastă interpretare într-un film în 2021” pentru rolul din „Cosmic Sin”, anunţă BBC.

Câştigătorii premiilor Razzies din acest an, cunoscute şi sub numele de premiile Zmeura de Aur, au fost dezvăluiţi sâmbătă. Câteva zile mai târziu, s-a anunţat că Willis se retrage din cariera de actor după ce a fost diagnosticat cu tulburarea cerebrală care împiedică capacitatea de a vorbi şi de a scrie.

Soţia lui Willis, Emma Heming Willis, a postat mulţumiri pe Instagram stories pentru comentariile pe care le-a primit de când a fost dezvăluită starea soţului ei. „Dragostea, sprijinul, compasiunea şi rugăciunile voastre ajută cu adevărat. Sunt recunoscătoare. Vă mulţumesc din toată inima", a spus ea.

Actorul John Travolta, care a jucat alături de Willis în „Pulp Fiction" şi „Look Who's Talking", a trimis, de asemenea, un mesaj de susţinere pentru prietenul său.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici