Prima declaraţie a actriţei Amber Heard, după ce a pierdut procesul cu fostul soţ Johnny Depp

Amber Heard spune, după ce a pierdut procesul cu fostul soţ Johnny Depp, că procesul nu a fost corect, pentru că a avut parte de o mediatizare negativă în social media, însă înţelege de ce juriul a dat verdict favorabil actorului.

9048 afișări
Imaginea articolului Prima declaraţie a actriţei Amber Heard, după ce a pierdut procesul cu fostul soţ Johnny Depp

Actriţa din Aquaman spune că procesul ei nu a fost "corect", după ce juriul s-a pronunţat în favoarea actorului din Piraţii din Caraibe pe 1 iunie.

În primul ei interviu de la pierderea bătăliei juridice, Amber spune că înţelege de ce juriul a ajuns la un verdict în favoarea actorului.

Ea a făcut declaraţiile, conform The Mirror, la Today's Savannah Guthrie, iar interviul urmează să fie difuzat marţi şi miercuri pe NBC.

Amber spune: "Chiar înţeleg. Este un personaj îndrăgit şi oamenii simt că îl cunosc. Este un actor fantastic".

Dar Amber s-a referit apoi la mediatizarea negativă din social media cu care s-a confruntat şi la modul în care consideră că aceasta a contribuit la verdictul juriului.

"Nu-mi pasă ce crede cineva despre mine sau ce judecăţi vreţi să faceţi despre ceea ce s-a întâmplat în intimitatea casei mele, în căsnicia mea, în spatele uşilor închise", adaugă ea.

"Nu presupun că o persoană obişnuită ar trebui să ştie aceste lucruri. Aşa că nu o iau personal."

Un tribunal de lângă Washington i-a dat dreptate lui Johnny Depp în procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate. Instanţa a fost de părere că Amber Heard a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat "rău intenţionată".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici