Primele 10.000 de bilete pentru Untold s-au vândut în câteva minute

Primele 10.000 de bilete pentru o zi la cea de-a 8-a ediţie a festivalului Untold s-au vândut, luni, în câteva minute.

472 afișări
Imaginea articolului Primele 10.000 de bilete pentru Untold s-au vândut în câteva minute

Primele 10.000 de bilete pentru Untold s-au vândut în câteva minute

Cei care au selectat opţiunea Day Ticket şi-au putut alege ziua în care să se bucure de cea mai frumoasă experienţă de festival, împreună cu artiştii preferaţi. Prima etapă de vânzare a biletelor pentru o zi la festivalul Untold a început luni la ora 14.00, la preţul de 69 de euro plus taxe, iar iletele s-au vândut în câteva minute, anunţă organizatorii.

Următoarea etapă de vânzare a biletelor de o zi este programată în luna iunie, între timp fanii îşi pot cumpăra abonamentele de pe site-ul oficial al festivalului.

Creatorii Untold au anunţat, la finalul săptămânii trecute, line-up-ul pe zile.

Joi, 3 august, fanii vor avea parte de două nume în premieră pentru un festival din România: Ava Max şi Bebe Rexha. Vineri, 4 august, va urca pe scenă trupa de rock alternativ Imagine Dragons. Sâmbătă, 5 august, DJ-ul numărul 1 al lumii, Martin Garrix, şi suedezul Eric Prydz, sunt parte din line-up, iar duminică, 6 august, ultima zi, va oferi fanilor emoţia revenirii pe Cluj-Arena a unui dintre cei mai iubiţi artişti, Armin van Buuren. În aceeaşi seară, pe scena principală a festivalului va urca şi David Guetta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici