Producătorii serialului Dexter au anunţat un nou sezon pentru anul 2021

  • Michael C. Hall se întoarce în rolul justiţiarului criminal în serie pentru 10 episoade, la 7 ani de la ultimul episod
  • Producţia pentru noua serie va începe în prima parte a anului viitor, cu o lansare programată în toamnă
1016 afișări
Imaginea articolului Producătorii serialului Dexter au anunţat un nou sezon pentru anul 2021

Producătorii serialului Dexter au anunţat un nou sezon pentru anul 2021exter va fi readus la viaţă anul viitor

Serialul în care Michael C. Hall îl interpretează pe Dexter, legistul care în timpul liber e criminal în serie, revine toamna viitoare la TV. Noua serie de pe Showtime va avea 10 episoade. Dexter a rulat timp de 8 sezoane, între 2006 şi 2013 şi revine acum cu actorii originali, dar şi cu producătorul Clyde Phillips la cârmă, responsabil pentru primele 4 sezoane.

Gary Levine, co-preşedintele Showtime spune că televiziunea voia să reia povestea personajului "unic" doar dacă găseau un scenariu pe măsură. "Mă bucur să vă spun că Michael C. Hall şi Clyde Phillips au găsit continuarea potrivită şi abia aşteptăm să o filmăm şi să o arătăm lumii. Dexter e un serial foarte important, atât pentru milioanele de fani cât şi pentru Showtime. Seria asta revoluţionară a pus televiziunea noastră pe hartă, cu mulţi ani în urmă", a completat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici