Rihanna este imaginea propriei sale colecţii de Crăciun

  • Rihanna a început anul prin acceptarea premiului NAACP Presidents Award, pentru influenţa culturală pozitivă asupra modei, frumuseţii şi curentului pop
  • O etapă uriaşă a fost pentru Riri a fost lansarea colecţiei de lenjerie intimă cu accent pe body positivity, SAVAGExFENTY
  • Rihanna a colaborat cu Puma în 2015 şi şi-a lansat colecţiile proprii sub denumirea de Puma Fenty iar doi ani mai târziu şi-a creat propria casă de modă Fenty care include şi partea de produse beauty.
160 afișări
Imaginea articolului Rihanna este imaginea propriei sale colecţii de Crăciun

Rihanna este imaginea propriei sale colecţii de Crăciun

Fanii Rihannei au toate motivele să fie fericiţi! Artista a fost numită ca Designer Global datorită colaborărilor cu alte vedete ca Thee Stallion dar şi multe altele. A pregătit o nouă colecţie premium de lenjerie ce pune accent pe tradiţia seducţiei, intitulată Xtra Vip Box.

În imaginile campaniei, Rihanna preia rolul Reginei de gheaţă şi pozează alături de o sculptură în gheaţă în cele mai noi oferte ale lui Savage X disponibile pe 1 decembrie

 Riri  a abordat un stil cu totul diferit faţă de cum ne-a obişnuit în general. Conceptul a luat fiinţă din nevoia arzătoare de fashion chiar şi pentru lenjeria intimă. Detaliile şi cusăturile sunt realizate meticulos, cu un aspect vizual sofisticat. 

Riri a fost  frecvent lăudată pentru capacitatea sa de a amesteca moda high-end şi high street, creând look-uri unice care inspiră nu numai masele, ci şi marii designeri de modă.

Rihanna a fost prezentă pe coperta marilor reviste de modă, inclusiv Vogue şi a fost citsată ca inspiraţie de modă şi creatoare de tendinţe de la stradă la sectoarele de lux.

„Când îmi imginez ceva îmi vine în minte toată lumea pe care o cunosc şi pe care îi iubesc ca fiind parte din întreg. Vreau să creez lucruri pe care să le văd pe oamenii pe care îi ştiu şi care vin în toate formele diferite, proporţii, rasă, religii”, spune Rihanna.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici