Ringo Starr la 80 de ani: Cum au refuzat Beatles reuniunea din cauza unui rechin VIDEO

Ringo Starr împlineşte mâine 80 de ani şi-ţi spune cine este de vină pentru că n-ai avut parte de un concert de reuniune Beatles.

1054 afișări
Imaginea articolului Ringo Starr la 80 de ani: Cum au refuzat Beatles reuniunea din cauza unui rechin VIDEO

Ringo Starr la 80 de ani: Cum au refuzat Beatles reuniunea din cauza unui rechin FOTO Arhivă

Toboşarul Beatles povesteşte într-un interviu acordat de ziua lui despre faptul că The Fab Four au discutat serios oferta de 50 de milioane de lire (200 de milioane, în banii de azi), primită în 1975, la 5 ani după ce se despărţiseră.

Producătoul Bill Sargent planificase atunci un meci de wrestling între un om şi un rechin de 6 metri din specia Marele Alb, în deschiderea concertului, ceea ce i-a făcut pe Beatles să refuze oferta, pe care au considerat-o nebunească.

Ringo a cântat de atunci de mai multe ori alături de prietenul şi colegul Paul McCartney, şi crede că dacă Lennon şi Harrison nu mureau, reuniunea supremă s-ar fi întâmplat în cele din urmă. „Când am ieşit din studio după ce am înregistrat albumul Abbey Road, nu ne-am gândit nicio clipă ca acesta e ultimul nostru album împreună, ultimul turneu. O vedeam mai mult ca pe o pauză”.

Muzicianul va susţine şi tradiţionalul concert de ziua lui, Peace & Love, la care participă şi fostul său coleg, Paul McCartney. Începută la Chicago, sărbătoarea a ajuns acum în 27 de oraşe din toată lumea însă anul acesta va fi diferită: totul se va desăşura online şi banii strânşi de pe urma concertelor se duc către fundaţii şi cauze caritabile, precum Black Lives Matter, Fundaţia David Lynch sau MusiCares.

             

„Facem concertul şi anul ăsta, dar o să fie diferit, pentru că... Ar trebui să port mască acum, dar sunt singur în studio (...) Ăsta a fost visul meu, de la 13 ani, şi încă îmi trăiesc visul. Asta e incredibil. Au trecut mulţi ani de atunci, şi încă-mi place la nebunie. Şi-mi place să cânt live! Îmi place să "aliniez vechile stele" şi să ies în lume cu ele. Publicul ştie că-i iubesc, şi ei mă iubesc pe mine. Ne simţim bine împreună”, a spus artistul. 

 

+ piesă Yellow Submarine https://www.youtube.com/watch?v=m2uTFF_3MaA

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici