Spumant deschis cu sabia la 3.000 de metri înălţime! A facut-o sommelierul Daniel Frumusachi în timp ce sărea cu paraşuta

  • Daniel Frumusachi, un sommelier din Republica Moldova, a deschis cu sabia un spumant la înălţimea de 3000 de metri în timp ce sărea cu paraşuta
  • Daniel şi-a turnat vin în pahar şi a băut din el în timp ce cădea în gol
  • Tănărul are 20 de ani şi deţine un record mondial inclus în Guinness Book pentru deschiderea sticlelor de vin spumant prin metoda Sabrage
219 afișări

A curs vin spumant din cer la propriu. Gestul inedit îi aparţine lui Daniel Frumusachi, un tânăr sommelier din Republica Moldova care a deschis cu sabia un spumant la înălţimea de 3000 de metri în timp ce sărea cu paraşuta.

Tânărul nu doar că a reuşit să deschidă sticla la înălţime, dar şi-a turnat şi vin în pahar şi a băut din el. Daniel Frumusachi nu este la prima preformanţă, el deţine şi un record în Guinness Book pentru că a deschis 49 de sticle de spumant în doar 30 de secunde prin metodata Sabrage.  

”Eram foarte obosit şi am visat cum sar cu paraşuta şi fac sabrage. La un moment dat, poate că am căzut, brusc m-am trezit. Am notat gândul, visul, ca să nu-l uit şi deja a doua zi am sunat un cascador. Am povestit visul meu şi el a râs şi a zis hai să-l facem. Prima oară când se face Sabrage la aşa înălţime!”, a declarat Daniel Frumusachi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici