Un pilot de Formula 1 se lansează în muzică. Despre ce cântă în piese

  • Lewis Hamilton este de 6 ori campion mondial în Formula 1
  • Hamilton deţine recordul pentru cele mai multe victorii în Formula 1 – 91
  • Hamilton a cântat cu Cristina Aguilera sub pseudonimul „XNDA”
341 afișări
Imaginea articolului Un pilot de Formula 1 se lansează în muzică. Despre ce cântă în piese

Sursa foto: profimedia

Lewis Hamilton a lăsat toba de eşapament şi a luat tobele şi chitara. Pilotul de Formula 1 se pregăteşte de o carieră de cântăreţ. A anunţat totul într-un live pe Instagram în care le-a arătat urmăritorilor săi bucăţi din piesele pe care urmează să le scoată. Nu va cânta despre motoare şi bujii. Melodiile lui abordează teme precum problemele cu alcoolul şi inimile frânte.

Nu e prima data când Hamilton încearcă o carieră în industria muzicală. În 2018 colabora în secret cu Cristina Aguilera. Pilotul britanic recunoştea că el e de fapt vocea de pe piesă acum 3 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici