2014, declarat anul "SELFIE": Cuvântul a fost menţionat de peste 90 de milioane de ori pe Twitter - VIDEO

Anul 2014 a fost declarat oficial anul "selfiurilor". Potrivit Twitter, termenul a fost menţionat de peste 92 de milioane de ori pe reţeaua de socializare, ceea ce reprezintă o creştere cu 500 la sută faţă de 2013, când "selfie" a fost desemnat de dicţionarul Oxford ca fiind "cuvântul anului".

360 afișări
Imaginea articolului 2014, declarat anul "SELFIE": Cuvântul a fost menţionat de peste 90 de milioane de ori pe Twitter - VIDEO

2014, declarat anul "SELFIE": Cuvântul a fost menţionat de peste 90 de milioane de ori pe Twitter (Imagine: Twitter)

Cel mai popular selfie al anului a fost cel realizat de Ellen DeGeneres în seara Oscarurilor, alături de vedete precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Meryl Streep şi Julia Roberts. Poza a fost redistribuită de mai mult de trei milioane de ori, stabilind un nou record pe Twitter.

Pe locul al doilea s-a clasat o serie de selfiuri făcute de un fotbalist german cu trofeul mondial, proaspăt câştigat, iar pe al treilea un selfie cu regina Angliei, făcut de două jucătoare de hochei australience.

Fenomenul "selfie" a devenit atât de popular în 2014, încât trebuia să existe şi un cântec despre asta, scrie CNN. Melodia intitulată "#SELFIE", de trupa The Chainsmokers, a devenit, de asemenea, virală, având peste 268 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici