A murit Rose Siggins, cunoscută pentru rolul din "American Horror Story". Actriţa avea 43 de ani

Actriţa Rose Siggins, cunoscută pentru rolul pe care l-a interpretat în serialul de televiziune "American Horror Story", a murit, sâmbătă, la vârsta de 43 de ani, informează bbc.com.

1172 afișări
Imaginea articolului A murit Rose Siggins, cunoscută pentru rolul din "American Horror Story". Actriţa avea 43 de ani

A murit Rose Siggins, cunoscută pentru rolul din "American Horror Story". Actriţa avea 43 de ani (Imagine: WENN.com)

Actriţa a murit într-un spital din Denver, din cauza unor complicaţii apărute după o operaţie la rinichi. Rose Siggins ar fi contractat o infecţie, care s-ar fi răspândit în întreg organismul, anunţă TMZ.com.

Rose Siggins suferea de agenezie sacrală, o tulburare genetică din cauza căreia a avut probleme renale şi pancreatice. De asemenea, din cauza acestei boli genetice, care a împiedicat dezvoltarea normală a coloanei vertebrale, actriţei i-au fost amputate picioarele la o vârstă fragedă.

Rose Siggins i-a dat viaţă personajului Legless Suzi în cel de-al patrulea sezon al serialului "American Horror Story", "Freak Show", care a fost difuzat în 2014 - 2015.

"American Horror Story" este un serial de televiziune american, care prezintă poveşti horror, creat şi produs de Ryan Murphy şi Brad Falchuk. Fiecare sezon este de sine stătător, fiind realizat ca o miniserie independentă, urmărind un set de personaje şi situaţii disparate, iar poveştile au fiecare "începutul, punctul culminant şi finalul" lor. Primul sezon, "Murder House" a fost difuzat începând din 5 octombrie 2011, urmat de "Asylum", în 2012 - 2013, "Coven", în 2013 - 2014, şi "Freak Show", în 2014 - 2015. Cel de-al cincilea sezon, "American Horror Story: Hotel", a primit două nominalizări la premiile Globul de Aur 2016, pentru cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie/ musical (Lady Gaga) şi cel mai bun film de televiziune/ miniserie. Serialul este difuzat în Statele Unite ale Americii de reţeaua de televiziune prin cablu şi satelit FX, deţinută de divizia Fox Entertainment Group a gigantului 21st Century Fox.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici