Accesul la concertul pe care Mariza îl va susţine joi la Sala Palatului, permis de la ora 19.00

Accesul la concertul pe care Mariza, "noua regină a muzicii fado", îl va susţine joi, la Sala Palatului din Capitală, va fi permis publicului de la ora 19.00, urmând ca spectacolul să înceapă la ora 20.00, informează organizatorii evenimentului, Amphitrion.

275 afișări
Imaginea articolului Accesul la concertul pe care Mariza îl va susţine joi la Sala Palatului, permis de la ora 19.00

Mariza (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Organizatorii recomandă publicului să vină cât mai devreme la eveniment, pentru a evita, pe cât posibil, aglomeraţia din zona de acces.

Accesul în sala de spectacol cu obiecte contondente, sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale şi semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), precum şi cu aparate de înregistrare audio-video este interzis. Orice formă de fotografiere şi filmare este strict interzisă, iar nerespectarea acestui lucru poate determina evacuarea din sală a persoanei în cauză, împreuna cu copilul/ familia/ însoţitorii acesteia. Dacă părinţii doresc să participe la concert alături de copii, aceştia au acces în zona de eveniment doar pe baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

În foaierul Sălii Palatului, înainte de începerea spectacolului, publicul va putea descoperi "Istoria Muzicii Fado", într-o expoziţie organizată de Ambasada Portugaliei la Bucureşti pentru toţi iubitorii de muzică fado prezenţi la concert.

Cu un repertoriu bine înrădăcinat în istoria clasică a muzicii fado şi cu o voce inconfundabilă a cărei putere îi permite să interpreteze fiecare cuvânt într-o maniera expresivă unică, Mariza s-a remarcat încă de la debut drept un artist de neegalat, al cărui stil puternic a cucerit întreaga lume.

Evenimentul este organizat de Amphitrion, sub auspiciile Ambasadei Portugaliei la Bucureşti, şi se va desfăşura cu casa închisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici