Actorul american Emile Hirsch, condamnat la 15 zile de închisoare

Actorul american Emile Hirsch a fost condamnat la 15 zile de închisoare, luni, după ce starul lungmetrajului "În sălbăticie/ Into the Wild" a recunoscut în faţa unui judecător faptul că a agresat fizic, în timpul unui festival cinematografic, o femeie care lucrează ca producător de film.

375 afișări
Imaginea articolului Actorul american Emile Hirsch, condamnat la 15 zile de închisoare

Actorul american Emile Hirsch, condamnat la 15 zile de închisoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul, în vârstă de 30 de ani, risca să primească o pedeapsă mai mare, pentru agresiune cu circumstanţe agravante, în urma acelui incident. Pe 25 ianuarie, Emile Hirsch a agresat-o pe Daniele Bernfeld, imobilizându-i gâtul şi capul, în clubul de noapte Tao din Park City, un oraş din statul american Utah, în timpul Festivalului Sundance, informează Reuters.

Emile Hirsch risca să primească o pedeapsă de cinci ani de închisoare. Dar, în urma unei înţelegeri cu Procuratura americană, starul american s-a prezentat la tribunal, luni, şi-a recunoscut vinovăţia şi a beneficiat de o reducere de pedeapsă.

Actorul a fost deja transportat la închisoarea Summit County unde îşi va ispăşi pedeapsa. El va trebui, de asemenea, să plătească o amendă de 4.750 de dolari şi să efectueze 50 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Actorul nu trebuie să consume alcool şi droguri în această perioadă şi, dacă va încălca termenii înţelegerii, riscă să petreacă un an în închisoare.

Potrivit documentelor prezentate la tribunal, Hirsch se afla sub influenţa alcoolului atunci când a contactat-o pe Bernfeld - care lucrează ca producător de film pentru studiourile Paramount - în acel club de noapte, în jurul orei locale 03.15.

După ce a îmbrăţişat-o forţat, actorul i-a imobilizat gâtul şi capul, a tras-o peste o masă, apoi a târât-o pe podea şi a căzut peste ea.

Avocatul său spune că Emile Hirsch consumase foarte mult alcool şi nu îşi mai aminteşte incidentul. De asemenea, actorul s-a internat într-o clinică de dezintoxicare la câteva zile după acel incident.

În afară de rolul din "Into the Wild", Emile Hirsch s-a remarcat şi în filmul de acţiune "Supravieţuitorul/ Lone Survivor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici