Actorul Edward Norton, din "Fight Club", s-a căsătorit în secret în anul 2012

Actorul american Edward Norton s-a căsătorit în secret cu partenera lui de viaţă, Shauna Robertson, în anul 2012, potrivit unor surse citate de presa americană.

372 afișări
Imaginea articolului Actorul Edward Norton, din "Fight Club", s-a căsătorit în secret în anul 2012

Edward Norton (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Starul american şi Shauna Robertson s-au logodit în 2011, după o relaţie de şase ani, însă detaliile despre nunta lor nu au fost date publicităţii, potrivit revistei Us Weekly, relatează femalefirst.co.uk.

Informaţia despre căsătoria celor doi a apărut la scurt timp după ce Norton şi Robertson au devenit părinţii unui băieţel, care s-a născut luna trecută.

Actorul în vârstă de 43 de ani şi soţia lui, care lucrează în domeniul producţiei de film, nu au anunţat acea sarcină, care a fost confirmată abia la începutul lunii martie, cu câteva zile înainte de naşterea bebeluşului.

Înainte de relaţia cu Shauna Robertson, care a colaborat cu Judd Apatow la filme precum "The 40-Year-Old Virgin" şi "Knocked Up", actorul Edward Norton a avut relaţii cu actriţa Salma Hayek şi cântăreaţa Courtney Love.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici