Video Actorul Heath Ledger, gasit mort în locuinţa sa din New York (Video PROTV)

Actorul australian Heath Ledger, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul unui cowboy gay din pelicula "Brokeback Mountain", a fost descoperit mort în locuinţa sa din Manhattan, New York, posibil din cauza unei supradoze de medicamente, potrivit poliţiei.

26 afișări

Actorul în vârstă de 28 de ani a fost găsit în apartamentul său, gol, lângă pat de către menajera sa, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei, Paul Browne.

Ledger a fost declarat decedat, dar cauza morţii urmează să fie stabilită de poliţie: "Investigăm posibilitatea unei supradoze... Lângă pat am găsit pastile", a spus Browne, adăugând că medicamentele, care făceau parte din grupul celor care se pot cumpăra doar cu prescripţie medicală, includeau şi somnifere.

Menajera l-a descoperit pe Ledger marţi, la ora 3:26 p.m., când a venit să îl trezească pentru că avea programată o şedinţă de masaj, cu o maseuză care se afla şi ea în apartament, a spus Browne.

Starul Mel Gibson, care a jucat alături de Ledger în filmul "Patriotul", a declarat că este alături de familie, cu gândul şi cu rugăciunile sale. "Aşteptam multe de la el", a declarat Gibson prin intermediul unui comunicat. "Abia îşi luase avânt şi să-ţi pierzi viaţa la vârsta asta este un lucru tragic", a mai spus acesta.

Ledger a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Brokeback Mountain" (2005), distincţie pe care i-a suflat-o Philip Seymour Hoffman pentru rolul lui Truman Capote. Ledger a câştigat, însă, pentru acelaşi rol premiul Cercului criticilor de film din New York.

Chipeşul star s-a despărţit anul trecut de actriţa Michelle Williams, ce a jucat alături de el în "Brokeback Mountain", care este mama fetiţei lui în vârstă de doi ani, Matilda.

Odată, actorul a spus că este gata să moară, pentru că el poate trăi în continuare prin copilul său. "Un copil îţi schimbă orice aspect al vieţii - în bine, bineînţeles. Sacrificiile sunt mari, dar lucrurile pe care le primeşti în schimb sunt mai mari decât sacrificiul pe care îl faci. Mă gândesc, într-un fel, că sunt gata să mor, pentru că pot trăi prin copilul meu", a declarat Ledger pentru publicaţia Touch Weekly, în noiembrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici