Actorul Robbie Coltrane, internat de urgenţă în spital

Actorul scoţian Robbie Coltrane a fost internat de urgenţă în spital, joi, după ce i s-a făcut rău la bordul unui avion care zbura de la Londra la Orlando, Florida, în Statele Unite ale Americii.

271 afișări
Imaginea articolului Actorul Robbie Coltrane, internat de urgenţă în spital

Actorul Robbie Coltrane, internat de urgenţă în spital (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Un purtător de cuvânt al lui Coltrane a confirmat că actorul, cunoscut pentru rolul Rubeus Hagrid din seria "Harry Potter", a avut probleme de sănătate din cauza unei gripe, în timp ce se afla la bordul avionului British Airways către Statele Unite, informează contactmusic.com.

Un echipaj de intervenţie de urgenţă l-a preluat pe Coltrane din aeroportul din Orlando, Florida, şi l-a dus la un spital local, unde va petrece cel puţin o noapte sub tratament.

Robbie Coltrane, în vârstă de 64 de ani, trebuia să participe la un eveniment dedicat filmelor din franciza "Harry Potter", în Orlando, Florida, la parcul tematic Wizarding World of Harry Potter.

Robbie Coltrane, pe numele său real Anthony Robert McMillan, este un actor scoţian de comedie şi scriitor, cunoscut mai ales pentru rolul Rubeus Hagrid din seria "Harry Potter". Coltrane, care este deţinător al titlului onorific de cavaler al Imperiului Britanic (OBE, Most Excellent Order of the British Empire) acordat de casa regală britanică, a mai jucat în filme precum "Agentul 007 contra GoldenEye/ GoldenEye" şi "Lumea e prea mică/ The World is not Enough" din seria "James Bond".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici