Actriţa Kristanna Loken şi Remy Bonjasky vor fi desemnaţi ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia

Actriţa americană Kristanna Loken şi legenda K-1 Remy Bonjasky vor fi desemnaţi ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia, în cadrul unei ceremonii care va avea loc vineri, cu o zi înainte de gala Superkombat World Grand Prix la care cei doi sunt invitaţi speciali.

565 afișări
Imaginea articolului Actriţa Kristanna Loken şi Remy Bonjasky vor fi desemnaţi ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia

Remy Bonjasky (Imagine: Adam Smith/Mediafax Foto)

Preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă desfăşurată în staţiunea Mamaia, că se bucură de revenirea circuitului mondial Superkombat pe litoral, întrucât staţiunea va beneficia de promovare.

"Un astfel de eveniment are un impact major pentru imaginea României datorită expunerii mari pe partea de televiziune. Ne bucurăm că domnul Eduard Irimia a decis să organizeze aceste eveniment la Mamaia şi susţinem oficial şi organizatoric acest eveniment. Deja aproximativ 150 de turişti străini, mulţi din mediul de afaceri, dar şi din sport, şi-au rezervat locuri pentru gala de sâmbătă. Pentru toţi turiştii va fi o ocazie unică să vadă un astfel de eveniment în Mamaia, chiar în Piaţeta Cazino, acolo unde de obicei se organiza Fashion Summer Festival, eveniment ce va fi derulat în fiecare weekend şi în această vară. Kristanna Loken şi Remy Bonjasky vor deveni, cu această ocazie, următorii ambasadori onorifici ai staţiunii Mamaia, după Horia Tecău", a declarat Corina Martin.

Ceremonia prin care cei doi vor primi acest titlu va avea loc, vineri, de la ora 16.00, pe plaja La Cucaracha din Mamaia, acolo unde se va desfăşura şi cântarul oficial pentru evenimentul de sâmbătă. Printre sportivii care vor lupta în gală se numără Bogdan Stoica, Raul Cătinaş şi Andrei Stoica, ultimul urmând să-şi apere titlul mondial în faţa olandezului Fred Sikking, în meciul cap de afiş al galei de la Mamaia.

Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat, la conferinţa de presă, că deşi fusese stabilit ca loc de desfăşurare al evenimentului Teatrul de Vară din Mamaia, gala de sâmbătă va avea loc în Piaţeta Cazino din staţiune.

"Deşi iniţial am anunţat Teatrul de Vară Soveja ca şi loc de desfăşurare a evenimentului, problemele tehnice de acolo, dar şi această oportunitate ne-au convins să-l mutăm la Piaţeta Cazino. Biletele s-au pus deja în vânzare, totul este pregătit pentru ultima gală Superkombat organizată în România în 2015, pentru că următoarele se vor desfăşura exclusiv în străinătate", a declarat Eduard Irimia.

Biletele pentru gala Superkombat de la Mamaia costă 50 de lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua eventim.ro, magazinele Vodafone, Orange şi Germanos, dar şi din Piaţeta Cazino. Gala va include 14 de confruntări şi va fi transmisă în direct în România de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici