Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, se căsătoreşte sâmbătă în Mexic

Cântăreţul Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, şi logodnica lui, modelul Behati Prinsloo, se vor căsători sâmbătă în cadrul unei ceremonii ce va fi organizată în Mexic, afirmă mai multe publicaţii americane.

201 afișări
Imaginea articolului Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, se căsătoreşte sâmbătă în Mexic

Adam Levine (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Ceremonia şi petrecerea de nuntă vor avea loc în Cabo San Lucas din Mexic, la aproape un an după ce Adam Levin a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, scrie contactmusic.com.

Modelele Candice Swanepoel şi Erin Heatherton, actorul Jonah Hill şi starul country Blake Shelton se numără printre vedetele care vor fi prezente la eveniment.

Adam Levine s-a logodit cu modelul Victoria's Secret Behati Prinsloo în iulie 2013. Deşi evenimentul este învăluit în discreţie, în presă au apărut informaţii potrivit cărora cuplul va organiza două ceremonii de nuntă restrânse, pe plaja Cabo San Lucas, din Mexic, şi în Africa de Sud, unde s-a născut logodnica lui Levine.

Formaţia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odată cu lansarea albumului de debut, "Songs About Jane", în 2002, pentru care a fost recompensată cu un premiu Grammy. Trupa americană a lansat trei albume de studio, care s-au vândut în peste 15 milioane de copii pe plan mondial.

Adam Levine urmează, în acelaşi timp, o carieră în actorie, debutând în 2012 pe micile ecrane în cel de-al doilea sezon al serialului "American Horror Story". Totodată, starul a debutat recent pe marile ecrane, în drama romantică "Begin Again" (2013), unde joacă alături de Keira Knightley. Starul american este, de asemenea, membru în juriul emisiunii de televiziune "The Voice", difuzată de postul NBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici