Ai mai văzut vreodată un Trabant atât de curat? De ce stârneşte controverse noul videoclip al trupei ROA - VIDEO

Membrii trupei ROA lansează un nou single, "Sonata în La Minor", despre al cărui videoclip aceştia spun că va genera multe controverse, informează un comunicat.

9510 afișări
Imaginea articolului Ai mai văzut vreodată un Trabant atât de curat? De ce stârneşte controverse noul videoclip al trupei ROA - VIDEO

Ai mai văzut vreodată un Trabant atât de curat? De ce stârneşte controverse noul videoclip al trupei ROA - VIDEO

Deşi au lansat recent al doilea single al trupei, "Electronique Simpatique", pentru care au filmat şi un videoclip, băieţii de la ROA au decis ca, până la apariţia clipului, să ofere fanilor un "bonus", o piesa nouă şi videoclipul ei -"Sonata în La Minor".

Piesa intră în categoria genului dubstep şi este cea mai proaspătă creaţie ieşită din uzina producţiilor ROA.

"Sonata în La Minor" nu face parte de pe albumul "Artificial", lansat de trupă în primăvara acestui an.

CITEŞTE ŞI: Clipul CARE A ÎNNEBUNIT YOUTUBE-ul. 258 de milioane de oameni AU dat CLICK pe acest FILM

"Sonata în La Minor" beneficiază de un videoclip original şi surprinzător, care probabil va lansa multe controverse. Acesta a fost regizat de Bogdan Popoiag, membru fondator ROA, care şi-a pus semnătura şi pe celelalte două clipuri filmate de trupă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici