Alicia Keys, însărcinată, a căzut pe scenă în timpul unui concert - VIDEO

Cântăreaţa Alicia Keys, care este însărcinată, şi-a speriat fanii, diva R&B căzând pe scenă sâmbătă, în timpul concertului pe care l-a susţinut în cadrul Essence Music Festival din New Orleans, informează contactmusic.com.

126 afișări
Imaginea articolului Alicia Keys, însărcinată, a căzut pe scenă în timpul unui concert - VIDEO

Alicia Keys, însărcinată, a căzut pe scenă în timpul unui concert - VIDEO

Alicia Keys era unul dintre capetele de afiş ale ediţiei din acest an a festivalului, alături de Janet Jackson şi Mary J. Blige. Fanii cântăreţei s-au temut pentru sănătatea ei şi a fătului, după ce Alicia Keys a căzut pe scenă, pe spate, în timp ce interpreta piesa "Love Is Blind".

Alicia Keys, care purta în acel moment pantofi cu tocuri înalte, a refuzat însă ca acest incident să-i perturbe show-ul, s-a ridicat imediat şi s-a aşezat în faţa pianului pentru a continua piesa pe care o interpreta.

O sursă din anturajul cântăreţei a declarat că nici viitoarea mamă, nici bebeluşul ei nu au fost răniţi în timpul acestui incident.

Acesta a fost unul dintre ultimele concerte pe care Alicia Keys le-a susţinut înainte de a face o pauză în carieră, cântăreaţa americană urmând să devină mamă, pentru prima oară, către sfârşitul anului.

Alicia Keys, în vârstă de 29 de ani, este logodită cu rapperul şi producătorul muzical Swiss Beatz, în vârstă de 31 de ani, care mai are un fiu, din prima lui căsătorie. Potrivit presei americane, cei doi muzicieni se vor căsători în cadrul unei ceremonii private.

Alicia J. Augello-Cook, născută pe 25 ianuarie 1981, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Până în prezent, Alicia Keys a vândut peste 25 de milioane de albume şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 11 Grammy, 11 Billboard Awards şi trei American Music Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici