Amy Winehouse, somată să nu se apropie de prinţul Harry al Marii Britanii

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a şocat o parte dintre celebrităţile prezente în loja oficială a Festivalului Wireless din Londra şi a fost somată să nu apropie de prinţul Harry al Marii Britanii, fiind rugată de gărzile de corp ale acestuia să se poarte cuviincios, informează mirror.co.uk.

82 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, somată să nu se apropie de prinţul Harry al Marii Britanii

Amy Winehouse, somată să nu se apropie de prinţul Harry al Marii Britanii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amy Winehouse a încercat să atragă atenţia prinţului Harry în timp ce acesta urmărea, alături de Madonna, concertul susţinut de rapperul Jay-Z în cadrul Festivalului Wireless, duminică seară.

Din păcate pentru ea, cântăreaţa nu a ales o modalitate discretă de a face acest lucru, ci a început să strige şi să gesticuleze către loja în care se afla prinţul Harry - al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mirror, traducerea fonetică a strigătelor turbulentei artiste britanice sună astfel: "Oi Arry. Oi Arry. How are ya luv? I only wanted to say 'ello to Arry. Oi" (Salut, Harry. Salut, Harry. Ce faci, iubire? Vreau doar să-l salut pe Harry. Salut").

În acel moment, potrivit tabloidului britanic, feţele cântăreţei Beyonce, soţia lui Jay-Z, şi a actriţei Gwyneth Paltrow, aflate în apropiere, exprimau o stupefacţie totală. Madonna, Lewis Hamilton, Jenson Button şi Kate Moss păreau la rândul lor şocaţi. După câteva secunde, organizatorii au intervenit şi i-au cerut cântăreţei să se îndepărteze imediat de acea zonă.

Organizatorii i-au permis în cele din urmă cântăreţei să se apropie de culisele din spatele scenei, însă după plecarea prinţului Harry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici