Andra a fost sărbătorită de ziua ei, în caravana "Românii au talent", cu tort şi şampanie - FOTO

Andra a fost sărbătorită de ziua ei, vineri, la sosirea pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timişoara, de echipa show-ului "Românii au talent", cu tort, şampanie şi confetti, informează Pro TV.

999 afișări
Imaginea articolului Andra a fost sărbătorită de ziua ei, în caravana "Românii au talent", cu tort şi şampanie - FOTO

Andra a fost sărbătorită de ziua ei, în caravana "Românii au talent", cu tort şi şampanie

Vineri, 23 august, de ziua Andrei, echipa "Românii au talent" a lăsat-o pe frumoasa membră a juriului fără cuvinte la sosirea pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timişoara. Întreaga echipă a pus la cale o surpriză cum numai Măruţă mai ştie să facă, pentru cântăreaţa care a împlinit, vineri, 27 de ani.

Toata echipa show-ului de la Pro TV, în frunte cu Mihai Petre şi Andi Moisescu, colegii din juriu ai Andrei, precum şi prezentatorii Smiley şi Bartoş, au spus "prezent" la aeroportul din Timişoara, încărcaţi cu confetti, coifuri colorate, tort şi şampanie. Baletul coordonat de Edi Stancu a improvizat pe loc "coregrafia - surpriza de primire" şi a inclus întreg colectivul în dans.

Andra a fost întâmpinată de alaiul de urale şi de ploaia de confetti: "Andruţa, noi îţi dorim să fii sănătoasa, te iubim!", i-a urat Mihai Petre colegei sale din juriul "Românii au talent". Echipa i-a cântat Andrei "La mulţi ani!", apoi hitul verii "Inevitabil va fi bine!". Dacă Andi a fost cel care a deschis şampania, Mihai a avut grijă de tortul glazurat cu fotografia de pe afişul "Românii au talent", special pregătit pentru ziua de naştere a Andrei.

Emoţionata, Andra a fost uimită de câtă lume a aşteptat-o să ţi ureze "La mulţi ani!": "Nu îmi vine să cred că aţi venit atât de mulţi!". Andra şi-a îmbrăţişat toţi colegii, a gustat din tortul "Românii au talent", iar Mihai Petre nu a pierdut ocazia să o "picteze" cu puţină frişcă, aşa cum cere tradiţia la asemenea ocazii.

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu urcă din nou la pupitrul juriului în cel de-al patrulea sezon al super-show-ului "Românii au talent". În acest weekend, spectacolul se dă la Timişoara, la Opera Naţională. Următoarea oprire a caravanei talentelor este Cluj-Napoca, pe 27 august. Ardelenii sunt aşteptaţi la preselecţiile de la Hotel Belvedere, de la ora 10.00, să demonstreze că au stofă de "eroi" şi să intre în cursa pentru cele două premii puse la bătaie în acest an: 120.000 de euro pentru cel mai talentat român şi 10.000 de euro pentru cel mai original număr din concurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici