Andrea Casiraghi, fiul cel mare al prinţesei Caroline de Monaco, a devenit din nou tată

Andrea Casiraghi, fiul cel mare al prinţesei Caroline de Monaco, şi soţia sa, Tatiana Santo Domingo, au devenit părinţi pentru a treia oară, potrivit people.com.

966 afișări
Imaginea articolului Andrea Casiraghi, fiul cel mare al prinţesei Caroline de Monaco, a devenit din nou tată

Andrea Casiraghi, fiul cel mare al prinţesei Caroline de Monaco, a devenit din nou tată

Maximilian Rainier - un tribut adus bunicului lui Casiraghi, fostul principe de Monaco Rainier al III-lea, care a murit în 2005 - s-a născut pe 19 aprilie.

Cel de-al cincilea nepot al prinţesei Caroline de Monaco este al şaselea în ordinea de succesiune la tronul principatului.

Andrea Casiraghi şi Tatiana Santo Domingo s-au căsătorit în august 2013 şi locuiesc la Londra.

Cuplul mai are doi copii, India, în vârstă de 3 ani, şi Alexander, în vârstă de 5 ani.

Caroline de Monaco devine de două ori bunică anul acesta, Beatrice Borromeo, soţia lui Pierre Casiraghi, fratele mai mic al lui Andrea, fiind şi ea însărcinată, cu al doilea copil al cuplului.

Andrea Casiraghi este fiul cel mare al prinţesei Caroline de Monaco şi nepot al celebrei actriţe Grace Kelly. El ocupă în prezent locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul principatului de Monaco.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici