Angelina Jolie spune că îi este foarte greu să-şi protejeze copiii de filmele cu droguri şi nuditate

Actriţa americană Angelina Jolie spune că îi este "foarte greu" să-şi protejeze copiii de filmele şi videoclipurile cu "droguri sau nuditate", dar încearcă să le limiteze accesul la astfel de producţii, pentru că nu vrea ca aceştia "să se maturizeze prea repede", informează contactmusic.com.

1187 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie spune că îi este foarte greu să-şi protejeze copiii de filmele cu droguri şi nuditate

Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angelina Jolie şi Brad Pitt - un cuplu botezat de presa de la Hollywood "Brangelina" - sunt împreună de nouă ani şi au împreună şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

"Este foarte greu, deoarece controlul părintesc este extrem. Ţi-ai dori să fie un control părintesc magic care să le dea suficient din lucrurile de care sunt interesaţi şi încântaţi. Cum sunt acele accidente nebuneşti la cascadoriile cu skateboard-ul, dar să nu aibă acces la alte lucruri, droguri sau nuditate. Dar (acele videoclipuri) intră, de fapt, în aceeaşi categorie", a declarat actriţa pentru ziarul USA Today.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au logodit în aprilie 2012, dar nu se grăbesc să se căsătorească.

"Nu avem planuri să ne căsătorim în acest moment. Nimic nu este organizat. Nimic nu este gata. Eu nu am o rochie. Contează pentru noi într-un mod personal. Dar, de asemenea, înţelegem că suntem persoane publice", a declarat actriţa.

De asmenea, Angelina Jolie a spus că a devenit actriţă pentru că aşa şi-a dorit mama sa, nu neapărat pentru că i-a plăcut această meserie.

"Am devenit actriţă pentru că mama mea şi-a dorit să fiu actriţă. Mi-a luat până la 35 de ani să înţeleg că de fapt eu voiam să scriu şi să regizez şi să fiu mult mai implicată în politică şi în probleme umanitare. O să mai fac câteva filme şi o să mă bucur dacă sunt binecuvântată să am o carieră bună, dar nu mi-a plăcut niciodată (cariera de actriţă, n.r.) aşa cum îmi plac alte lucruri", a spus ea.

La numai 38 de ani, Jolie, premiată cu Oscar şi desemnată actriţa cel mai bine plătită de la Hollywood în 2009, 2011 şi 2013, a fost şi ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul comisariat pentru refugiaţi din cadrul ONU. De asemenea, a debutat în regie în 2011, cu "In the Land of Blood and Honey", ce prezintă relaţia amoroasă dintre o tânără femeie musulmană şi un ofiţer sârb care ajung în tabere opuse, într-un lagăr de concentrare, după izbucnirea conflictului armat, având ca temă de fond războiul din Bosnia şi violenţele suferite de femei. Lungmetrajul regizat de vedeta americană a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria "cel mai bun film străin".

Angelina Jolie, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din filmul "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" şi "Kung Fu Panda".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici