Angelina Jolie, surprinsă că este încă în viaţă: Am 40 de ani şi aştept cu nerăbdare să ajung la 50

Actriţa americană Angelina Jolie a declarat că este surprinsă că este încă în viaţă după toate problemele de sănătate cu care s-a confruntat, precizând că trăieşte fiecare zi ca şi cum ar fi ultima şi că se simte bine acum, la 40 de ani, vârsta la care mama şi bunica ei "au început să moară".

28059 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, surprinsă că este încă în viaţă: Am 40 de ani şi aştept cu nerăbdare să ajung la 50

Angelina Jolie, surprinsă că este încă în viaţă: Am 40 de ani şi aştept cu nerăbdare să ajung la 50 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Angelina Jolie şi familia sa sunt vedetele ediţiei din luna noiembrie a versiunii americane a revistei Vogue, o fotografie cu celebra actriţă americană apărând pe coperta acestui număr special al publicaţiei.

Totodată, într-un interviu publicat în acest număr al revistei Vogue SUA, Angelina Jolie vorbeşte despre cel mai personal proiect cinematografic al său, filmul "By the Sea", în care actriţa joacă alături de actualul său soţ, actorul Brad Pitt, cu care are o relaţie de aproape zece ani şi pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith".

"By the Sea", primul film din ultimii zece ani în care apare cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt şi primul lungmetraj în care cei doi actori americani joacă împreună după ce s-au căsătorit, în 2014, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 13 noiembrie.

De asemenea, în interviul acordat Vogue SUA, Angelina Jolie vorbeşte despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani.

Astfel, Angelina Jolie, care a afirmat în mai multe rânduri că este surprinsă că este încă în viaţă, spune că trăieşte în fiecare zi ca şi cum aceasta ar fi ultima. "Amândouă femeile din familia mea, mama mea şi bunica mea (care au decedat de cancer ovarian, n.r.), au început să moară pe vremea când aveau 40 de ani. Eu am acum 40 de ani. Aştept cu nerăbdare să ajung la 50 de ani şi ştiu că voi reuşi", spune Angelina Jolie.

Angelina Jolie, mamă a şase copii, a luat măsuri drastice după ce a aflat că este purtătoare a unei gene (BRCA) care creşte considerabil riscul de cancer şi a suportat două intervenţii chirurgicale. În luna martie, actriţa a anunţat, într-un editorial apărut în The New York Times, că a suportat o operaţie de extirpare a ovarelor şi a trompelor uterine, la doi ani după ce a suportat o dublă mastectomie.

Mama Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani, iar bunica Angelinei Jolie, Lois, a murit de cancer ovarian la vârsta de 45 de ani.

Actriţa a mai spus în interviul publicat în Vogue SUA că faptul că a dezvăluit public problemele de sănătate cu care se confruntă a ajutat-o să se simtă foarte conectată cu alte femei. Actriţa a precizat însă că aceste intervenţii chirurgicale au făcut parte dintr-un proces foarte dificil, având în vedere schimbările de natură hormonală cu care s-a confruntat apoi.

Pe de altă parte, în interviul acordat pentru ediţia din luna noiembrie a Vogue SUA, Angelina Jolie vorbeşte şi despre relaţia sa cu actorul Brad Pitt, precizând că filmul "By the Sea", în care cei doi joacă, nu este unul autobiografic.

"Brad şi cu mine avem problemele noastre (în relaţie, n.r.)", a spus Angelina Jolie. Ea precizează însă că, dacă problemele cu care se confruntă personajele din filmul "By the Sea" ar fi fost asemănătoare cu cele din relaţia ei cu Brad Pitt, nu ar fi putut să facă acest film, pentru care Angelina Jolie semnează atât regia, cât şi scenariul.

"Acesta este singurul film care se bazează în întregime pe mintea mea nebună", a glumit Angelina Jolie.

Angelina Jolie, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted", "Kung Fu Panda" şi "Maleficent".

Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria "cel mai bun film străin". Al doilea lungmetraj regizat de actriţa americană, "De neînvins/ Unbroken", a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI).

Angelina Jolie are o relaţie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici