Aproape 21.000 de spectatori în cele trei zile ale festivalului JazzTM de la Timişoara - GALERIE FOTO

Aproape 21.000 de spectatori au participat la festivalul JazzTM care s-a desfăşurat la Timişoara, în Piaţa Victoriei, în perioada 3-5 iulie, numai în ultima seară fiind prezenţi aproximativ 8.000 de oameni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

64 afișări
Imaginea articolului Aproape 21.000 de spectatori în cele trei zile ale festivalului JazzTM de la Timişoara - GALERIE FOTO

Aproape 21.000 de spectatori în cele trei zile ale festivalului JazzTM de la Timişoara - GALERIE FOTO (Imagine: Valentina Sarosi / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de către organizatori, duminică seară, în ultima zi a celei de-a treia ediţii a festivalului JazzTM, care s-a desfăşurat la Timişoara în perioada 3-5 iulie, au fost prezenţi circa opt mii de spectatori.

În total, spun organizatorii, au fost aproape 21.000 de spectatori, în cele trei seri ale evenimentului desfăşurat în Piaţa Victoriei.

GALERIE FOTO

Trupa Exit OZ a fost cea care a deschis ultima zi a festivalului.

”Cu un stil muzical foarte diferit de tot ce se aude în România, trupa timişoreană este un proiect de jazz contemporan. Deja familiari cu publicul, aceştia au creat o atmosferă extraordinară cu ajutorul muzicii lor, o îmbinare perfectă între mai multe stiluri muzicale. Saxofonul lui Guillaume Perret şi The Electric Epic Band i-a ridicat în picioare pe toţi cei prezenţi, care, timp de o oră şi jumătate, s-au mişcat pe ritmurile inovatoare de jazz contemporan, funk şi metal”, se arată în comunicat.

Seara s-a încheiat cu vocea puternică a Diannei Reeves.

Câştigătoare a cinci premii Grammy, dintre care ultimul pentru albumul "Beautiful life”, Dianne Reeves s-a bucurat de o primire călduroasă şi un public receptiv la ritmurile de jazz, cucerindu-i pe toţi cei prezenţi în Piaţa Victoriei până târziu în noapte.

Organizatorii au mai anunţat că cea de-a patra ediţie a festivalului JazzTM se va desfăşura anul viitor la Timişoara în perioada 1-3 iulie.

Intrarea la acest eveniment a fost liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici