Armin Van Buuren va concerta la Untold Festival de la Cluj

Cunoscutul DJ Armin van Buuren va concerta la Untold Festival, la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie - 2 august, au anunţat, marţi, organizatorii festivalului, aceştia precizând că până acum şi-au confirmat prezenţa peste 40 de artişti de talie internaţională.

1033 afișări
Imaginea articolului Armin Van Buuren va concerta la Untold Festival de la Cluj

Armin Van Buuren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat de presă, transmis marţi, de către organizatorii Untold Festival, DJ Armin Van Buuren a confirmat participarea la evenimentul de la Cluj-Napoca, la care vor mai urcă pe scenă, pentru prima dată în România, DJ-ii Dimitri Vegas&Like Mike.

"Ne dorim să oferim celor care vor participa la festival o experienţă unică şi nemaivăzută în România. Armin van Buuren este o legendă a muzicii trance şi DJ-ul care a ocupat cel mai mult timp locul nr. 1 în topurile din întreaga lume, iar fraţii Dimitri Vegas & Like Mike sunt în topul celor mai solicitaţi artişti de către fanii festivalului nostru. Ei s-au remarcat datorită show-urilor impresionante din cadrul celor mai mari festivaluri din Europa. Prin urmare, nu putem decât să ne bucurăm că îi vom avea la vară, în Cluj-Napoca, alături de Avicii şi David Guetta, reuşind astfel să avem la Untold Festival cei mai doriţi artişti ai momentului în lume", a declarat Bogdan Buta, director general Untold Festival, prin intermediul comunicatului de presă citat.

Potrivit sursei citate, alţi zece artişti noi au confirmat prezenţa la festivalul programat în perioada 30 iulie - 2 august: Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman şi Gramatik.

Aceştia se vor alătura artiştilor a căror prezenţă a fost deja anunţată la Cluj: Avicii, în premieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson şi ANDYC.

Potrivit organizatorilor festivalului Untold, selecţia noilor artişti a fost realizată având la bază preferinţele exprimate de peste 40.000 de persoane care s-au înscris până acum pe site-ul evenimentului.

DJ-ul şi producătorul olandez Armin van Buuren este cunoscut la nivel mondial pentru creaţiile sale muzicale care s-au transformat în hit-uri într-un timp foarte scurt (In and out of love, This is what it feels like, Waiting for the night), cât şi pentru proiectele sale, precum Armada Music sau Armin Only. Acesta este singurul artist care a fost desemnat de cinci ori DJ-ul nr. 1 în lume.

Prezenţa lui Armin van Buuren la Untold Festival de la Cluj-Napoca face parte din turneul mondial al artistului din 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici