Barack Obama a stat miercuri seară la hotelul unde a murit Whitney Houston

Barack Obama, aflat într-un turneu în vestul Statelor Unite, a stat miercuri seara la hotelul din Beverly Hills (California) unde a murit, sâmbăta trecută, cântăreaţa Whitney Houston, potrivit jurnaliştilor care îl însoţesc pe preşedintele american.

494 afișări
Imaginea articolului Barack Obama a stat miercuri seară la hotelul unde a murit Whitney Houston

Barack Obama a stat miercuri seară la hotelul unde a murit Whitney Houston (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Obama a sosit miercuri după-amiază la Beverly Hilton, un hotel de lux situat în vestul metropolei Los Angeles. El urma să participe în cursul serii la două reuniuni de strângere de fonduri în vederea realegerii sale, în cartiere înstărite din metropolă.

Corpul neînsufleţit al lui Whitney Houston a fost descoperit sâmbătă "sub apă", în cada din camera ei de la Beverly Hilton, un hotel frecventat de vedete şi care găzduieşte anual gala Globurilor de Aur.

Nici o explicaţie oficială nu a fost încă oferită despre decesul brutal la 48 de ani al celei care a dominat scena muzicală americană pop şi soul în anii '80 şi '90, vânzând aproape 170 de milioane de discuri.

Purtătorul de cuvânt al lui Obama, Jay Carney, a calificat luni această dispariţie drept "tragedie" şi s-a declarat sigur că Obama "se roagă" pentru familia cântăreţei, în special pentru fiica sa de 19 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici