Barry White, recompensat postum cu o stea pe Walk of Fame

Cântăreţul american Barry White, considerat o legendă a muzicii soul, va fi recompensat postum cu o stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, informează contactmusic.com.

124 afișări
Imaginea articolului Barry White, recompensat postum cu o stea pe Walk of Fame

Barry White, recompensat postum cu o stea pe Walk of Fame

Berry Gordy, directorul casei de discuri Motown, va susţine un discurs în memoria celebrului cântăreţ şi va dezveli steaua care îi este dedicată acestuia pe Hollywood Boulevard.

Ceremonia va avea loc pe 12 septembrie, data la care Barry White ar fi împlinit vârsta de 69 de ani.

Steaua dedicată artistului american va fi cea de-a 2.506-a de pe Walk of Fame.

Barry White a murit din cauza unei insuficienţe renale, pe 4 iulie 2003, la vârsta de 58 de ani.

Cîntăreţul este celebru pentru melodiile sale de dragoste cântate cu o voce de bas inconfundabilă. Două dintre cele mai îndrăgite melodii ale sale sunt "Can't Get Enough of Your Love, Babe" şi "You're The First, The Last, My Everything". Piesele lansate de Barry White, recompensat şi cu două premii Grammy, s-au vândut în peste 100 milioane de copii pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici