Ben Affleck adoră să îşi crească copiii

Actorul american Ben Affleck spune că activităţile legate de creşterea şi educarea copiilor săi reprezintă cea mai frumoasă parte a vieţii sale.

219 afișări
Imaginea articolului Ben Affleck adoră să îşi crească copiii

Jennifer Garner şi Ben Affleck (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Regizorul multipremiatului "Argo" are trei copii cu soţia sa, Jennifer Garner - Violet, în vârstă de 7 ani, Seraphina, în vârstă de 4 ani, şi Samuel, care are 15 luni, scrie contactmusic.com.

"(Copiii noştri - n.r) sunt nişte dulci. Este grozav. Să creşti copii este cel mai frumos lucru pe care o persoană, eu cu siguranţă da, poate să îl facă în viaţă", a declarat Affleck pentru Us Weekly.

"Ştiu că cea mai bună parte a vieţii mele sunt copiii. Asta nu înseamă că alte lucruri nu sunt grozave, dar ştiu care sunt lucrurile esenţiale pentru mine", a spus starul de 40 de ani.

Affleck a spus că încearcă să găsească un echilibru între viaţa de părinte şi cariera sa. "Personal, am descoperit că lucrez mai bine când am un echilibru în viaţă. (...) Sunt în acel punct al vieţii în care nu vreau să fac o meserie pentru care nu depun tot efortul de care sunt în stare, să muncesc 18 ore pe zi", a spus actorul, care a recunoscut că viaţa lui nu ar avea valoare dacă nu ar putea-o petrece alături de soţia şi copiii săi.

"Dacă nu faci efortul de a petrece timp alături de cei dragi, atunci de ce ai vrea să ai o familie?", a spus Affleck. "Încerc să am şi o carieră, o familie şi să rezolv problemele pe măsură ce apar. În niciun caz nu pretind că am toate răspunsurile din lume", a mărturisit actorul.

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011.

Ben Affleck a fost recompensat în acest an cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici