Benedict Cumberbatch se va căsători cu iubita sa, regizoarea Sophie Hunter, de Valentine's Day

Actorul britanic Benedict Cumberbatch, nominalizat la premiile Oscar 2015 pentru rolul din drama "The Imitation Game", se va căsători cu iubita sa, regizoarea Sophie Hunter, sâmbătă, de Valentine's Day, potrivit unor informaţii din presa internaţională.

231 afișări
Imaginea articolului Benedict Cumberbatch se va căsători cu iubita sa, regizoarea Sophie Hunter, de Valentine's Day

Benedict Cumberbatch (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Nunta va fi una restrânsă, iar ceremonia de căsătorie se va desfăşura într-un loc secret din sudul Marii Britanii, în a doua parte a zilei de 14 februarie, când se celebrează Valentine's Day.

Informaţii neconfirmate, prezentate de Sky News, indică locul de desfăşurare a evenimentului ca fiind undeva în Isle of Wight.

Zvonurile despre posibila nuntă au apărut la doar trei luni de la momentul anunţului logodnei celor doi, care a apărut în secţiunea "Căsătorii viitoare/ Forthcoming Marriages" de la pagina 57 a cotidianului britanic The Times din 5 noiembrie, şi la o lună după ce cuplul a anunţat că aşteaptă primul copil.

În luna ianuarie, o sursă apropiată cuplului a declarat pentru publicaţia The Sunday Mirror că actorul britanic vrea să se căsătorească cu iubita sa înainte de naşterea copilului.

Potrivit contactmusic.com, la nuntă sunt invitaţi doar prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, care ar fi jurat că vor păstra secretul în ceea ce priveşte locul desfăşurării ceremoniei.

Benedict Cumberbatch şi Sophie Hunter au fost văzuţi pentru prima dată împreună în 2009, iar de atunci au avut o relaţie departe de ochii presei.

Sophie Hunter este o regizoare de teatru şi actriţă şi a jucat şi în seriale precum "Crimele din Midsomer", "Torchwood" şi "Vanity Fair".

Benedict Cumberbatch se bucură de o popularitate tot mai mare în ultimii ani, după succesul serialului "Sherlock", produs de BBC, în care a jucat rolul principal. Actorul britanic a interpretat personajul negativ în "Star Trek în intuneric", din 2013, şi are un rol important în noua trilogie "The Hobbit", regizată de Peter Jackson.

Actorul a fost distribuit alături de Meryl Streep în "August Osage County", o adaptare hollywoodiană a unei celebre piese de teatru, dar şi în filme ca "The Imitation Game", de Morten Tyldum, unde joacă rolul britanicului Alan Turing, care a spart codul Enigma folosit de nazişti pentru a comunica în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, "12 ani de sclavie", din 2013, şi "Un spion care ştia prea multe", din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici