Benzi desenate de la Marvel, cu personaje ca Iron Man, Thor şi Deadpool, în România

Trei titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel vor fi aduse în România de editura Lex Comics, începând din 15 iulie, pasionaţii de super-eroi putând fi astfel mai aproape de personaje precum Iron Man, Thor şi Deadpool, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1344 afișări
Imaginea articolului Benzi desenate de la Marvel, cu personaje ca Iron Man, Thor şi Deadpool, în România

Benzi desenate de la Marvel, cu personaje ca Iron Man, Thor şi Deadpool, în România (Imagine: HEPTA)

Aceste trei titluri de benzi desenate de la Marvel se vor găsi pe site-ul editurii, dar şi în reţeaua de distribuţie naţională care cuprinde Inmedio, Cărtureşti, Librarium, eMag.ro, elefant.ro, precum şi alte magazine de specialitate şi librării.

Revistele de benzi desenate vor fi disponibile la preţul de 7,9 lei, cu o periodicitate lunară, iar persoanele interesate pot face încă de pe acum precomandă pe site-ul editurii, urmând ca după publicare să apară şi abonamentele lunare pe acelaşi site, lexshop.ro.

"Prin introducerea revistelor de benzi desenate de la Marvel, fanii acestui univers, ce conţine multe dintre personajele noastre preferate din cărţi sau filme, vor putea fi mai aproape de eroii lor", a declarat proprietarul Lex Grup, Alexandru Trofin.

Marvel Worldwide Inc., cunoscut sub numele de Marvel Comics, are o istorie importantă în materie de reviste de benzi desenate, făcând acest lucru încă din 1939. În 2009, compania a fost cumpărată de Walt Disney Company, asigurând o piaţă de desfacere şi mai importantă pentru revistele de benzi desenate, filmele, cât şi alte produse ce au strânsă legătură cu Universul Marvel. În 2008, Marvel avea o cotă parte de 40,81% din piaţa revistelor de benzi desenate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici