Beţele de selfie, interzise la Wimbledon

Beţele de selfie, pe care se montează telefoanele mobile cu care oamenii îşi fac poze singuri, vor fi interzise la ediţia din 2015 a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, informează BBC.

448 afișări
Imaginea articolului Beţele de selfie, interzise la Wimbledon

Beţele de selfie, interzise la Wimbledon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La fel ca la multe alte competiţii majore şi atracţii culturale, în tribunele turneului nu vor fi acceptate beţele de selfie", se arată în ghidul biletelor pentru ediţia din 2015.

Dispozitivele au fost deja interzise la unele muzee şi stadioane din Marea Britanie.

Un băţ de selfie permite utilizatorului să folosească telefonul de tip smartphone de la o distanţă mai mare, astfel încât să îşi poată face singur o poză.

Luna trecută, Galeria Naţională din Piaţa Trafalgar, a introdus beţele de selfie în aceeeaşi categorie cu tripodurile, acestea fiind deja interzise.

Palatul Versailles din Paris, Colosseum-ul din Roma şi The Smithsonian (SUA), au interzise deja beţele selfie.

De asemenea, după o plângere înaintată de un fan, clubul londonez Tottenham Hotspur a interzis beţele pe Stadionul White Hart Lane.

Ediţia din 2015 a turneului de la Wimbledon se va disputa în perioada 29 iunie - 12 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici