Betty Boop revine pe marele ecran după o pauză de 26 de ani

Betty Boop, personajul animat creat în anii 1930, un adevărat simbol al senzualităţii şi feminităţii, va reveni pe marele ecran, după o pauză de 26 de ani, într-o comedie muzicală, informează hollywoodreporter.com.

336 afișări
Imaginea articolului Betty Boop revine pe marele ecran după o pauză de 26 de ani

Betty Boop revine pe marele ecran după o pauză de 26 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa de producţie Syco Entertainment a lui Simon Cowell şi cea de producţie digitală Animal Logic din Australia, care a realizat filme precum "Marea aventură Lego/ Lego Movie" şi "Marele Gatsby/ The Great Gatsby", vor să o readucă pe marele ecran pe Betty Boop.

Cele două case de producţie au anunţat, joi, că dezvoltă o comedie care o va avea ca personaj principal pe celebra Betty Boop.

Betty Boop - un personaj feminin animat inspirat de "flapper girls" din epoca jazzului, purtând o rochie mini care îi pune în evidenţă silueta planturoasă - are o carieră de peste 80 de ani. Prima oară a apărut pe ecrane în anul 1930, fiind creată de Max Fleischer, în timp ce cea mai recentă apariţie a sa a fost în superproducţia "Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?/ Who Framed Roger Rabbit", din 1988.

"Betty este o legendă şi unul dintre cele mai importante staruri din lume - sunt încântat că voi lucra cu ea. Betty, am lucrat cu mari dive, dar sunt convins că tu vei putea fi mai mare ca ele", a spus Simon Cowell.

"Betty este o fată amuzantă şi este o oportunitate extraordinară să creăm o comedie muzicală care să o aibă în centrul acţiunii pe aceasta", a declarat Adam Milano, directorul de film de la Syco.

De asemenea, CEO de la Animal Logic, Zareh Nalbandian, a declarat: "Sunt încântat că Animal Logic este parte a acestei noi colaborări cu Betty. Ea este uimitoare, o legendă şi un personaj iubit şi ne vom distra realizând debutul ei pe marele ecran în secolul al XXI-lea".

Filmul este produs de Nalbandian şi Jason Lust de la Animal Logic şi Cowell şi Milano de la Syco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici