Beyonce, acuzată că a făcut playback la învestirea lui Obama - VIDEO

Beyonce este acuzată că la ceremonia de învestire a lui Barack Obama în funcţia de preşedinte al Statelor Unite a făcut playback la intonarea imnului SUA.

4147 afișări
Imaginea articolului Beyonce, acuzată că a făcut playback la învestirea lui Obama - VIDEO

Beyonce, acuzată că a făcut playback la învestirea lui Obama

La ceremonia de învestitură, Beyonce a fost acompaniată de Orchestra Marinei Americane, care se pare că a imitat intonarea imnului, relatează New York Post.

"O, doamne! Eşti prietenă apropiată cu Michelle şi ai mimat cântarea imnului! Îmi vreau cele trei minute înapoi", a declarat un apropiat al familiei Obama.

Se pare că prestaţia cântăreţei a fost regizată, iar milioanele de oameni care au urmărit-o nu au ştiut acest lucru.

"Am primit instrucţiuni în ultimul moment prin care ni s-a spus că Beyonce va folosi o piesă înregistrată anterior. Acelea au fost instrucţiunile. Nu ştim motivul...", a declarat Kristin DuBois, purtătoare de cuvânt a Orchestrei Marinei.

Un purtător de cuvânt al Orchestrei a sugerat că lipsa repetiţiilor alături de formaţie a fost motivul deciziei de a cânta peste înregistrare.

Orchestra Marinei americane s-a folosit de o înregistrare a piesei "Star Spangled Banner", au explicat reprezentanţii acesteia într-un comunicat.

Pentru că orchestra nu a putut repeta cu Beyoncé, "s-a decis că o interpretare live nu era un risc care putea fi asumat la un eveniment atât de important".

În ceea ce priveşte prestaţia lui Beyonce, care a cântat alături de orchestră, în comunicat se arată că "nimeni dintre muzicieni nu poate spune dacă ea a interpretat live sau a făcut playback".

De cealaltă parte, reprezentanţii lui Beyonce - care va cânta şi în pauza finalei campionatului de fotbal american Superbowl - nu au oferit niciun răspuns privind această chestiune.

Pe Instagram a fost publicată o fotografie alb-negru, realizată duminică, ce o arată pe Beyoncé într-un studio de înregistrări, în compania a trei soldaţi. În plus, aceasta a fost văzută scoţându-şi casca din ureche în timp ce interpreta imnul american - semn că ar fi făcut playback.

Orchestra Marinei a acompaniat în direct aproape toate evenimentele prilejuite de învestirea lui Obama, însă de regulă îşi înregistrează repertoriul înainte, ca măsură de precauţie.

Beyonce şi soţul ei, Jay-Z, s-au folosit de întreaga lor notorietate pentru a milita în favoarea lui Barack Obama în timpul campaniei prezidenţiale din 2012, Jay-Z cântând la o reuniune organizată cu o zi înaintea alegerilor şi cei doi organizând serate pentru strângerea de fonduri la New York pentru democrat.

În 2009, Beyonce a cântat la unul dintre balurile la care a dansat cuplul Obama.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici