Beyonce colaborează cu prinţul Charles la un proiect de caritate

Beyonce s-a asociat cu prinţul Charles al Marii Britanii în cadrul unui proiect caritabil, organizat cu scopul de a strânge bani pentru tinerii defavorizaţi.

199 afișări
Imaginea articolului Beyonce colaborează cu prinţul Charles la un proiect de caritate

Beyonce (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista americană îi încurajează pe fanii ei să doneze 3 lire sterline pentru fundaţia prinţului Charles, în cadrul campaniei ei globale "#BeyGood", lansată cu scopul de a-i face pe oameni să aibă o atitudine pozitivă faţă de comunităţile în care trăiesc, informează contactmusic.com.

Beyonce, care este deja ambasadoare a fundaţiei de caritate The Prince's Trust, a declarat: "Când eram copil, am fost binecuvântată cu sprijinul familiei mele, care m-a încurajat mereu să îmi realizez ţelurile. Atât de mulţi tineri nu au această şansă. Sunt onorată de acest parteneriat între campania «#BeyGood» şi The Prince's Trust, creat pentru a-i ajuta pe tineri să învingă şansele potrivnice şi să îşi creeze vieţi mai bune pentru ei înşişi".

Prinţul Charles s-a întâlnit prima dată cu artista americană în anul 2003, la un concert susţinut de aceasta în Hyde Park din Londra, mărturisindu-i cu acea ocazie că fiul lui cel mare, prinţul William, făcuse o pasiune pentru ea în adolescenţă, iar celălalt fiu al său, prinţul Harry, este şi el un mare admirator al muzicii ei.

Donaţiile pentru această campanie pot fi făcute online, pe site-ul fundaţiei The Prince's Trust, dar şi la telefon, prin SMS, la un număr special din Marea Britanie.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici