Beyonce şi-a lansat parfumul Heat - FOTO

Beyonce şi-a lansat la Union Square din New York parfumul Heat, intrând astfel în rândul celebrităţilor care se mândresc cu propriul parfum.

154 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi-a lansat parfumul Heat - FOTO

Beyonce şi-a lansat parfumul Heat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Recent, Beyonce şi Jay-Z au fost desemnaţi, de revista Forbes, cuplul cu cele mai mari câştiguri la Hollywood, pentru al doilea an consecutiv.

Beyonce şi Jay-Z domină acest top, graţie încasărilor importante realizate din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi datorită veniturilor obţinute din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum Budweiser, American Express etc. În acest cuplu, Beyonce şi-a depăşit soţul, câştigând 87 de milioane de dolari în perioada citată, comparativ cu suma de 35 de milioane de dolari obţinută de Jay-Z.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici