Beyonce şi Jay-Z, împreună în turneu. "Sunt incredibil de entuziasmaţi. Este cea mai bună alegere pentru familia lor"

Cântăreaţa americană Beyonce şi soţul acesteia, rapperul Jay-Z, sunt pe punctul de a anunţa un turneu comun, care va avea loc în vara acestui an, acesta fiind o continuare a serie de concerte de succes "On the Run" pe care le-au susţinut în 2014, informează people.com.

918 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi Jay-Z, împreună în turneu. "Sunt incredibil de entuziasmaţi. Este cea mai bună alegere pentru familia lor"

Beyonce şi Jay-Z, împreună în turneu. "Sunt incredibil de entuziasmaţi. Este cea mai bună alegere pentru familia lor"

"Sunt incredibil de entuziasmaţi. Au muncit mult ca să realizeze acest lucru. Este cea mai bună alegere pentru familia lor", a declarat o sursă apropiată cuplului pentru publicaţia People.

Potrivit aceleiaşi surse, cuplul va fi însoţit de cei trei copii, Blue Ivy, în vârstă de 6 ani, şi gemenii Sir şi Rumi, în vârstă de opt luni.

Zvonurile despre acest turneu au apărut încă din februarie, când a fost creată o pagină pe site-ul distribuitorului de bilete Ticketmaster, între timp eliminată, pe care scria "bilete Beyoncé & Jay-Z".

Cele mai recente albume lansate de Beyoncé şi Jay-Z, "Lemonade", respectiv "4:44", vorbesc despre dificultăţi în mariajul lor, dar se pare că cei doi au depăşit deja aceste probleme.

Turneul ar putea marca a zecea aniversare a căsătoriei lor.

Cântăreţul american Jay-Z a devenit, în 2017, lider în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop, realizat de Forbes, după ce, în cei şase ani anteriori, primul loc în clasament a fost ocupat de Sean "Diddy" Combs. Potrivit publicaţiei Forbes, care realizează anual acest clasament, Jay-Z, în vârstă de 48 de ani, are un venit net de 900 de milioane de dolari, averea lui crescând cu 90 de milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Beyonce Knowles, în vârstă de 36 de ani, a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love".

Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 22 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 19 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici