Beyonce şi Jay Z vor vorbi despre problemele din căsnicia lor pe următorul album al cuplului

Cântăreaţa americană Beyonce şi soţul său, muzicianul şi producătorul Jay Z, lucrează la un nou album muzical, în care vor vorbi despre problemele pe care le-au avut în căsnicie.

262 afișări
Imaginea articolului Beyonce şi Jay Z vor vorbi despre problemele din căsnicia lor pe următorul album al cuplului

Beyonce şi Jay Z vor vorbi despre problemele din căsnicia lor pe următorul album al cuplului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Beyonce şi Jay Z, care au susţinut recent un turneu comun, intitulat "On the run", în timpul căruia au apărut tot mai multe zvonuri despre problemele pe care mariajul celor doi le întâmpină, vor începe lucrul la un album muzical comun şi intenţionează să scrie cântece "dure şi sincere", în care vor vorbi despre problemele lor de cuplu, potrivit contactmusic.com.

"Problemele prin care au trecut în ultimul an vor fi detaliate în versurile fiecărui cântec", a declarat o sursă pentru revista britanică Grazia.

"Va fi cel mai dur şi sincer lucru pe care l-au realizat împreună, pentru că sunt hotărâţi să spună lucrurile aşa cum le văd ei. Vor ca lumea să ştie cum sunt lucrurile din interior şi să o spună cu cuvintele lor", a mai spus sursa citată.

În timpul turneului "On the run", Beyonce a alimentat speculaţiile referitoare la o aventură amoroasă a soţului său, după ce, în timpul unui concert, a schimbat o parte din versurile piesei "Resentment", făcând referire la o altă femeie, despre care a spus că "nu este ca mine, nu este nici jumătate din ce sunt eu".

În ciuda zvonurilor din presa de scandal, cuplul, care are o fetiţă în vârstă de doi ani, Blue Ivy, ar încerca acum să îşi refacă mariajul, existând chiar informaţii despre o reînnoire a jurămintelor de nuntă ale celor doi cântăreţi, care ar fi avut loc la începutul acestei luni.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 14 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este căsătorit cu Beyonce, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici