Biletele la concertul pe care trupă britanică Stereo MC's îl va susţine în Capitală, puse în vânzare

Biletele la concertul pe care trupă britanică Stereo MC's îl va susţine pe 26 noiembrie, de la ora 20.00, în Control Club din Bucureşti, unde va cânta pentru prima dată toate piesele de pe albumul "Connected", care i-a adus un succes internaţional, au fost puse în vânzare.

68 afișări
Imaginea articolului Biletele la concertul pe care trupă britanică Stereo MC's îl va susţine în Capitală, puse în vânzare

Biletele la concertul pe care trupă britanică Stereo MC's îl va susţine în Capitală, puse în vânzare (Imagine: Facebook)

Show-ul de la Bucureşti face parte din turneul european de promovare a materialului discografic "Collected", un box set aniversar (9 CD-uri plus 1 DVD) care cuprinde aproape toate înregistrările de pâna acum ale formaţiei, remixuri şi câteva piese noi, înregistrate la începutul acestui an, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biletele, la preţul de 60 de lei, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, dar şi online, pe www.eventim.ro. De asemenea, tichetele sunt disponibile şi la Control Club.

Stereo MC's a fost prima formaţie britanică care a adus muzica hip-hop pe stadioane. Membrii trupei au rămas fideli conceptului original şi au produs, de-a lungul anilor, propriul brand de hip-hop & dance, albume care s-au bucurat de un imens succes comercial şi au schimbat scena muzicală europeană din ultimele decenii.

Trupa a luat fiinţă la mijlocul anilor '80, când Nick Hallam şi Rob Birch s-au mutat din Nottingham la Londra şi au început să facă o muzică care nu semăna deloc cu glam-ul şi punk rock-ul pe care îl ascultaseră în tinereţe. Puternic influenţaţi de hip-hop şi urban music, cei doi au învăţat singuri să creeze beat-uri şi sample-uri, i-au recrutat pe Owen If la tobe şi Cath Coffey la voce, au semnat cu prestigiosul label Island Records şi, în doar câţiva ani, au reuşit să ajungă pe a doua poziţie a clasamentelor muzicale britanice cu albumul "Connected". Au cântat în turnee alături de U2, Peter Gabriel, Happy Mondays, Lenny Kravitz şi alţii, au fost headlineri la Festivalul Glastonbury şi au câştigat două Brit Awards într-o singură seară.

Pe 26 noiembrie, la Control Club, trupa Stereo MC's va prezenta un show live în formula originală: Rob Birch - voce, Nick Hallam - electronics, Owen If - tobe, Cath Coffey şi Aina Westlye - backing vocals.

Albumele trupei Stereo MC's sunt distribuite în România de casa de discuri Universal şi sunt disponibile în librăriile Cărtureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici