Biletele pentru concertul aniversar Iris, între 50 şi 150 de lei

Biletele pentru concertul aniversar Iris ce va avea loc pe 22 iunie, pe Naţional Arena, costă între 50 şi 150 de lei, au declarat joi, membrii trupei, la o conferinţă de presă.

443 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru concertul aniversar Iris, între 50 şi 150 de lei

Biletele pentru concertul aniversar Iris, între 50 şi 150 de lei (Foto: Cristi Cimpoes / Mediafax Foto)

Preţurile biletelor, care au fost puse în vânzare joi, sunt de 50, 75, 100 şi 150 de lei. Biletele cele mai scumpe sunt pentru loja oficială.

Organizatorii au spus că Iris promite, la concertul care celebrează 35 de ani de activitate a formaţiei, atât trei ore de show muzical, cât şi proiecţii speciale pe un ecran de 60/ 16 metri. Invitaţii speciali ai trupei la acest concert sunt soprana Felicia Filip şi Puya.

"Cea mai mare realizare a trupei este că am reuşit să ajungem să aniversăm 35 de ani", a spus liderul Iris, Cristi Minculescu. "Sper să fie un spectacol emoţionant", a spus acesta.

La rândul său, bateristul Nelu Dumitrescu a spus că toată perioada în care a fost în trupa Iris, trei decenii şi jumătate, a fost şi foarte grea şi foarte frumoasă.

Membrii trupei au mai spus că şi-ar dori să aducă, la concertul lor aniversar, câteva mii de copii din medii defavorizate, care să se bucure de eveniment gratis.

Pentru primul single de pe albumul pe care îl lansează la aniversare, "O lume doar a lor", membrii trupei Iris au decis să colaboreze cu Puya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici