Bonnie Tyler şi Smokie, împreună pe scena Sălii Polivalente din Capitală, pe 14 octombrie - VIDEO

Bonnie Tyler şi trupa britanică Smokie vor concerta, pe 14 octombrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, într-un spectacol de peste trei ore, intitulat "The Night of Legends", informează organizatorii, International Best Project.

217 afișări
Imaginea articolului Bonnie Tyler şi Smokie, împreună pe scena Sălii Polivalente din Capitală, pe 14 octombrie - VIDEO

Bonnie Tyler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, International Best Project lansează în România un nou concept de concerte, menit să le ofere iubitorilor de show-uri live seri muzicale de neuitat cu program extins, iar avantajul major al spectatorului care optează pentru acest tip de eveniment constă în faptul că biletele sunt tarifate la preţurile afişate pentru un singur concert.

În data de 14 octombrie, la Sala Polivalentă, Bonnie Tyler şi Smokie, două nume legendare, îşi vor uni fanii într-un singur loc pentru a le oferi două concerte de tip "Greatest Hits", cu peste trei ore de muzică live.

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70 - '80, care a înregistrat vânzări de peste 100 de milioane de albume, îşi va delecta publicul cu piese precum "It's A Heartache", "Total Eclipse of the Heart", "To love somebody", "Lost in France", "Goodbye to the Islands", dar şi cu multe alte surprize.

Din repertoriul concertului Smokie nu vor putea lipsi piesele de rezistenţă precum "Don't Play Your Rock 'n' Roll to Me", "Lay Back in the Arms of Someone", "If You Think You Know How to Love Me" şi, cel mai popular single al trupei, "Living Next Door to Alice".

Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet şi pot fi achiziţionate de la Unirea Shopping Center, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr. 24, de la Librăria Eminescu şi online, prin www.vreaubilet.ro.

Preţurile biletelor variază în funcţie de categoria de loc, astfel: VIP - 255 de lei, categoria I - 225 de lei, categoria II - 195 de lei, categoria III - 175 de lei şi categoria IV - 125 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici