Brandul Fucking Hell a fost înregistrat oficial

O companie din Germania a primit autorizaţie, din partea organismului european de reglementare a mărcilor, pentru a produce bere şi articole vestimentare sub brandul Fucking Hell, informează spiegel.de.

72 afișări
Imaginea articolului Brandul Fucking Hell a fost înregistrat oficial

Brandul Fucking Hell a fost înregistrat oficial (Imagine: spiegel.de)

Deşi în limba engleză Fucking Hell reprezintă o expresie licenţioansă, compania susţine că a fost inspirată în alegerea numelui brandului de oraşul austriac Fucking.

Oficiul de Armonizare a Pieţei Interne (The Trade Marks and Designs Registration Office of the EU), autoritate de reglementare a mărcilor în Uniunea Europeană, a permis companiei germane să înregistreze marca Fucking Hell, deşi iniţiativa a atras nemulţumirea locuitorilor din oraşul Fucking.

Potrivit lui Franz Meindl, primarul oraşului Fucking, în acestă zonă nu există o fabrica de bere şi nu există nici planuri pentru construcţia uneia.

Reprezentanţii Oficiul de Armonizare a Pieţei Interne au declarat, într-un comunicat dat publicităţii, că a fost respinsă plângerea potrivit căreia titulatura Fucking Hell este "supărătoare şi denigratoare".

"Combinaţia de cuvinte din această sintagmă (Fucking Hell, n.r.) nu cuprinde niciun indicator ce ar putea face referire la o anume persoană sau la un grup de persoane şi nici nu incită la un anume act. Nici măcar nu poate fi cosiderat un îndem către consumator să se ducă în iad (hell, în limba engleză, n.r.)", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici