Video Britanicii, în frunte cu regina, aplaudă eforturile medicilor în lupta cu coronavirusul

Imagini cu londonezi care aplaudă eforturile făcute de angajaţii din sistemul de sănătate publică în lupta cu pandemia de coronavirus au apărut în mediul online. Iniţiativa de a-i aplauda pe cei aflaţi în prima linie în lupta cu pandemia a fost lansată în Italia, conform Sky News.

274 afișări

Şi vedete şi personalităţi s-au alăturat iniţiativei, de la regina Elizabeth a II-a la David Beckham.

Imagini emoţionante cu londonezi care aplaudă eforturile celor din sistemul de sănătate publică în lupta cu coronavirusul au apărut în mediul online.

Acelaşi sunet de aplauze a putut fi auzit, de altfel, peste tot în Marea Britanie, dar şi în lume.

Iniţiativa de a-i aplauda pe cei care au grijă de sănătatea oamenilor a fost lansată în Italia, dar a depăşit curând graniţele acestei ţări.

Personalităţi şi vedete s-au alăturat iniţiativei, inclusiv regina Marii Britanii. Pe contul de Twitter al casei regale a fost publicat un clip filmat la castelul Windsor, unde Elizabeth a II-a se află în autoizolare. Prinţul William a publicat şi el un clip cu cei trei copii ai săi aplaudând. Prinţul Edward şi familia sa, Daniel Craig şi Rachel Weisz, şi alte staruri din franciza "James Bond", familia lui David Beckham sunt doar câteva celebrităţi care s-au alăturat iniţiativei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici